Lättare orgasm för kvinnor

kvinnor som har en partner som använder potensmedicin har en högre sexuell livskvalitet

Norska Dagens Medisin
Enligt en internationell undersökning har de kvinnor som har en partner som använder potensmedicin dagligen har en högre sexuell livskvalitet än de kvinnor vars män inte använder potensmedicin, skriver Norska Dagens Medisin.

Kvinnorna fick oftare orgasm
Kvinnorna fick oftare orgasm, hade sex oftare och större sexuell tillfredställelse. Studien som är publicerad i Journal of Sexual Medicine visar att både kvinnor och män förbättrar sin sexuella livskvalitet med dagliga potensbehandlingar.

Inte bara för män
Det var alltså inte bara männen som fick ett bättre sexliv av potensmedlet. Studien visar att männens partners fick lättare att få orgasm, hade sex oftare och längre samt kände en större känsla av välbehag än de partners vars män bara fick placebomedicin. Skillnaderna som visade sig i studien var betydande.

Sexuell livskvalitet
I den internationella undersökningen medverkade 342 par. Männen fick antingen potensmedlet tadalafil 5 mg eller placebomedicin dagligen i tolv veckor. För att mäta den sexuella livskvaliteten användes ett frågeschema som kallas SQoL, Sexual Quality of Life. För kvinnorna vars partner fick potensmedicin hamnade SQoL-poängen på 32,4 jämnfört med fem SQoL-poäng för kvinnorna vars män fick blindtabletter, skriver dagensmedisin.no.
Källa: Norska Dagens Medisin och Expressen

 

V-OnLine har billigast potensprodukter